Podeu deixar els vostres missatges clicant la paraula Comentari que hi ha al final de cada entrada.
Si teniu problemes, envieu-nos un mail: campdetreball2012@gmail.com

dilluns, 16 de juliol de 2012

Palmeres, mandioca i bitoros

Avui hem anat a veure les plantacions de la zona d'Eseka nord, aquí les palmeres només tenen tres anys i encara no produeixen les nous vermelles d'on surt l'oli de palma. Hem entrevistat als pagesos i ens han explicat que estan contents amb el projecte, però que els preocupa la comercialització de l'oli, perquè si el venen al poble el preu és baix i anar a la ciutat implica uns costos de transport bastant elevats. Per donar-nos la benvinguda, com també feien a Nguibassal, ens han convidat a casa seva per beure i menjar alguns plats típics, com plàtan fregit, mandioca, baton (mandioca cuinada dins una fulla de plataner), bitoro (una fruita semblant a la pruna) i avui també hem tastat l'antílop. Gana el que se'n diu gana no n'estem passant gens, de fet, si seguim a aquest ritme tornarem tots amb algun quilet de més.






PD Ara que ja tenim Internet, hem aprofitat per penjar fotos en les entrades anteriors!

1 comentari:

  1. Quina il·lusió rebre notícies vostres i veure les fotografies. Feu molt bona cara!
    Una abraçada!

    ResponSuprimeix