PD Ara que ja tenim Internet, hem aprofitat per penjar fotos en les entrades anteriors!
Podeu deixar els vostres missatges clicant la paraula Comentari que hi ha al final de cada entrada.
Si teniu problemes, envieu-nos un mail: campdetreball2012@gmail.com
dilluns, 16 de juliol de 2012
Palmeres, mandioca i bitoros
Avui hem anat a veure les
plantacions de la zona d'Eseka nord, aquí les palmeres només tenen
tres anys i encara no produeixen les nous vermelles d'on surt l'oli
de palma. Hem entrevistat als pagesos i ens han explicat que estan
contents amb el projecte, però que els preocupa la comercialització
de l'oli, perquè si el venen al poble el preu és baix i anar a la
ciutat implica uns costos de transport bastant elevats. Per donar-nos
la benvinguda, com també feien a Nguibassal, ens han convidat a casa
seva per beure i menjar alguns plats típics, com plàtan fregit,
mandioca, baton (mandioca cuinada dins una fulla de plataner), bitoro
(una fruita semblant a la pruna) i avui també hem tastat l'antílop.
Gana el que se'n diu gana no n'estem passant gens, de fet, si seguim
a aquest ritme tornarem tots amb algun quilet de més.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina il·lusió rebre notícies vostres i veure les fotografies. Feu molt bona cara!
ResponEliminaUna abraçada!