Podeu deixar els vostres missatges clicant la paraula Comentari que hi ha al final de cada entrada.
Si teniu problemes, envieu-nos un mail: campdetreball2012@gmail.com

dissabte, 28 de juliol del 2012

Aurevoir Camerun!


Douala és com un gran mercat ambulant, una ciutat sempre viva, amb gent venent a tot arreu ja sigui en una paradeta dels múltiples mercats que hi ha o transportant la mercaderia sobre el cap a qualsevol carrer i carreró, amb embussos de trànsit, motos transportant quatre persones sota una paraigües per la pluja,  Chinatowns a l’africana, una muntanya de 4.000 metres tapada pels cels grisos i ennuvolats i tot això acompanyat sempre per una banda sonora típicament africana, la de la música que sona per tot arreu.  Els dos dies que hi hem passat ens  han donat per anècdotes i històries diverses, com celebrar l’aniversari de la Júlia, que ahir va fer 20 anys, menjant pasta al pesto a casa d’una camerunesa que viu a Roma, però que és com una autèntica mama italiana.

A Camerun hi hem trobat molts problemes, alguns més estructurals i d’altres més del dia a dia. Ens n’hem conscienciat i d’alguna manera hem intentant aportar-hi el nostre gra de sorra. També hem après noves maneres de viure i entendre el món, algunes que ens han enriquit i d’altres que mai podrem compartir del tot. Una experiència africana que esperem no sigui l’última!

PD Avui passarem la nostra última nit al Camerun,  a les 5h del matí ja surt l’avió de tornada a Barcelona via Casablanca.  Arribem aproximadament a les 17.30h a la Terminal 1 amb el vol número 960 de Royal Air Marroc. 

1 comentari:

  1. Que tingueu un bon viatge de tornada!!!
    Ja tenim ganes que arribeu i ens expliqueu més coses d'aquesta experiència!!

    ResponElimina