Podeu deixar els vostres missatges clicant la paraula Comentari que hi ha al final de cada entrada.
Si teniu problemes, envieu-nos un mail: campdetreball2012@gmail.com

dimecres, 18 de juliol del 2012

A l'equador del viatge

Aquest matí hem anat a veure els projectes que Agermanament ha fet a Mahomy, un poblet situat enmig de la selva, on hem visitat plantacions de plàtans, palmeres i també l’escola i el dispensari mèdic municipal. Els paisatges que hem vist fins arribar allà eren impressionants,  miressis on miressis veies els diferents tons de verd de les plantes tropicals i, de tant en tant, els troncs i les copes d’arbres altíssim sobresortint enmig de la vegetació. Aquest mes ha començat l’època de pluges, que s’allargarà fins a l’octubre, i aquests dies ja hem agafat algun ruixat, però per sort duren poc. A més, amb la calor que fa fins i tot ve de gust una mica d’aigua de pluja.
Com que l’Eduard es trobava una mica malament, la Cristina i ell s’han quedat a casa a traduir algunes entrevistes del francès al català. Pel que diuen, ha sigut una tasca força feixuga, encara que han passat una bona estona rient de l’accent francès camerunès.

Avui que hem arribat a l’equador del viatge hem fet balanç de picades d’insectes i això que veieu a la foto n’és el resultat. Per no espantar a cap pare els models són anònims, però tranquils que la majoria de picades són de mutmut, un bitxo molt més petit que el mosquit que no transmet cap malaltia.
1 comentari:

  1. Ànims per l'Eduard!
    Un encàrrec de la Tònia per fer una xerrada en una escola: fotografies de menjars i cuines i del procés de cuinar.

    ResponElimina